UUDEN SUKUPOLVEN JALKAHOITO ILMAN PORAA JA VEISTÄ

MediHeel on uuden sukupolven tehokas jalkahoito, jossa käytetään vallankumouksellista uutta menetelmää. MediHeelin kanssa porat ja veitset ovat menneisyyttä. Yhdellä hellävaraisella hoidolla kantapään sarveistumat ja kovettumat poistetaan kemiallisella kuorinnalla.

MediHeel-menetelmä on kehitetty 6 tuotteelle, jotka ovat tieteellisesti edistyksellisempiä kuin useimmat markkinoilla olevat tuotemerkit.

Käytettävät ainesosat ovat samanlaisia kuin kasvohoitojen aktiiviaineet. Hankaavien kuorinta-aineiden sijaan MediHeel käyttää AHA-happoja. Tuotteiden tarkoituksena on antaa hoitajalle parempi hoitokokemus vähemmällä työllä ja mahdollisuus erikoistua erilaisen jalkahoidon tekemiseen tulosten saavuttamiseksi.

MEDIHEEL -JALKAHOIDON VAIHEET:

Vaihe 1     MediHeel Tonic -kuorintaneste: 
Yksi levityskerta riittää poistamaan kovettumat kemiallisella prosessilla. Aktiiviaine sodiumhydroksidi vaikuttaa ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon pehmentäen kantapään uloimmat kerrokset ja tehden niiden poiston helpoksi ilman poraa ja veistä. Tämä hoito on täysin turvallinen eikä imeydy verenkiertoon.

Vaihe 2     Neutraliser -neutralointiaine: 
Neutraloijan lisääminen säilyttää ihon pH:n ja estää ihoärsytyksen.

Vaihe 3     Alpha Hydroxy Acid Exfoliator -kuorintavoide:
Kuorintavoide sisältää AHA-happoja, jotka kirkastavat ja pehmentävät koko jalkaterän ihoa. MediHeel AHA Exfoliator on suunniteltu vähentämään ryppyjä ja ikääntymismerkkejä ja näin parantamaan jalkojen ulkonäköä ja hyvinvointia.

Vaihe 4     Spa Additive -kylpysuola:
Spa Additive on tehojalkahoito kosteuttamaan väsyneitä jalkoja. Sen sieni- ja bakteerikasvua estävät ainesosat puhdistavat ja pehmentävät jalat hellävaraisesti samalla kun eukalyptus- ja rosmariiniuute vilkastuttavat nestekiertoa.

Vaihe 5     Foot Perfector -jalkavoide:
Foot Perfector vaalentaa ja pehmentää ihoa ja silottaa hienoja ryppyjä. A-, B5-, C- ja E-vitamiinit ravitsevat jalkoja samalla kun ainutlaatuinen geelijauhe auttaa säilyttämään kosteuden iholla.

Vaihe 6     Rejuvenating Gold Spritz -jalkasuihke:
Lisää glamouria jaloillesi ja säärillesi virkistävällä Gold Spritzillä. Täydellinen lopetus jalkahoidolle tai käytettäväksi päivittäin ylellisenä jalkasuihkeena. MediHeel Rejuvenating Gold Spritz sisältää suihkauksen kimalletta antamaan jaloillesi ja säärillesi hohtavan ilmeen koko päiväksi.


 KATSO MEDIHEEL-HOITO TÄSTÄ:

Callus Removal Kit

Kotihoitopaketin sisältö: MediHeel Tonic 100ml, Neutralizer 100ml, hohkakivi, lasta, tippakorkki, kumikäsine. Riittää 10 hoitoon. Täydennä hoito AHA Exfoliator:illa, Foot Perfector:illa ja Gold Spritz:illa.

AHA Exfoliator 150ml

AHA-happoja sisältävä kuorintavoide koko jalan iholle. Uudistaa ihoa kirkastaen ihon väriä ja pehmentäen hienoja ryppyjä.

Spa Additive 125ml

Lisää Spa Additive -kylpysuolaa jalkakylpyysi virkistämään väsyneitä jalkoja. Sen sieni- ja bakteerikasvua estävät ainesosat puhdistavat ja pehmentävät jalat samalla kun eukalyptus- ja rosmariiniuute vilkastuttavat nestekiertoa.

Foot Perfector 150ml

Levitä jalkahoidon jälkeen Foot Perfector -jalkavoide, jonka A-, B5-, C- ja E-vitamiinit vaalentavat ja pehmentävät ihoa silottaen hienoja ryppyjä. Ainutlaatuinen geelijauhe voiteessa auttaa säilyttämään kosteuden eikä jätä jalkoja liukkaiksi tai tahmeiksi.

Rejuvenating Gold Spritz 100ml

Lisää glamouria jaloillesi ja säärillesi virkistävällä Gold Spritz:illa jalkahoidon jälkeen tai käytä päivittäin ylellisenä kimallussuihkeena.

MediHeel -hoitolakoot:

Tonic 500ml
Neutralizer 500ml
AHA Exfoliator 500ml
Spa Additive 450ml
Foot Perfector 500ml
Rejuvenating Gold Spritz 250ml